Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: 'Κομπάρσος στο σκάνδαλο ο Τζιοβάνη, πρωταγωνιστές η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ - Προκάλεσα να ελέγξουν τα οικονομικά μου...΄

Α. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: 'Κομπάρσος στο σκάνδαλο ο Τζιοβάνη, πρωταγωνιστές η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ - Προκάλεσα να ελέγξουν τα οικονομικά μου...΄

Για την πρόκληση στον ΔΗΣΥ και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, έκανε λόγο ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην 'Καθημερινή', ο κ. Κυπριανού αναφέρθηκε σε πρόκληση που απεύθυνε στον ΔΗΣΥ για έλεγχο των οικονομικών τόσο του ιδίου αλλά και ηγετών του ΔΗΣΥ συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ο κ. Κυπριανού, σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα την Κυριακή (25/10), κοινοποίησε την εν λόγω συνέντευξη και έγραψε ότι 'προκάλεσα δημόσια τον ΔΗΣΥ να στείλουν όποιον ελεγκτή θέλουν να ελέγξει τα οικονομικά μου. Όποιον θέλουν. Και κατ’ αναλογία να στείλουμε εμείς κάποιον να ελέγξει τους ηγέτες του ΔΗΣΥ και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν αποδέχτηκαν την πρόκληση'.

Όσον αφορά το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, ο κ. Κυπριανού είπε ότι δοκιμάζεται μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο από τον Al Jazeera και την εμπλοκή του Χριστάκη Τζιοβάνη.

Την ίδια στιγμή, τόνισε ότι ο πρώην βουλευτής του κόμματος ήταν κομπάρσος στην υπόθεση, ενώ πρωταγωνιστές στο σκάνδαλο είναι η κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE