ΣΕΡΒΙΑ: Με 'γυναικείο άρωμα' η νέα κυβέρνηση - Από τα 21 υπουργεία, στα 11 επικεφαλής γυναίκες

ΣΕΡΒΙΑ: Με 'γυναικείο άρωμα' η νέα κυβέρνηση - Από τα 21 υπουργεία, στα 11 επικεφαλής γυναίκες

Η νέα κυβέρνηση της Σερβίας θα έχει 21 υπουργεία, στα 11 εκ των οποίων θα είναι επικεφαλής γυναίκες ανέφερε η εντολοδόχος πρωθυπουργός 'Ανα Μπρνάμπιτς μετά την συνεδρίαση του προεδρείου του κυβερνώντος Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος(SNS). 

Η 'Ανα Μπρνάμπιτς ανακοινώνοντας τα ονόματα των υπουργών, σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον αρχηγό του SNS και πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ανέφερε ότι 10 υπουργοί προέρχονται από το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα, δύο από το Σοσιαλιστικό Κόμμα (SPS), ένας από την Σερβική Πατριωτική Ένωση (SPAS) και οκτώ είναι προσωπικότητες χωρίς έντονη κομματική δράση.

Η νέα κυβέρνηση της Σερβίας θα έχει τρία νέα υπουργεία, αυτά είναι: το υπουργείο για την Φροντίδα του Χωριού, το υπουργείο για την Οικογένεια και την Δημογραφική Ανάπτυξη και το υπουργείο Ανθρωπίνων, Μειονοτικών Δικαιωμάτων και Κοινωνικού Διαλόγου.

Από: CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE