ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ο αριθμός των νοσηλευομένων - Πόσοι χρειάζονται αναπνευστική υποστήριξη

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ο αριθμός των νοσηλευομένων - Πόσοι χρειάζονται αναπνευστική υποστήριξη

Στους 24 ανέρχονται οι ασθενείς με κορωνοϊό οι οποίοι νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 24 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, τέσσερα άτομα βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η γενική κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 66 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE