ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Θετική στον ιό η Υπουργός Παιδείας

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Θετική στον ιό η Υπουργός Παιδείας

Θετική στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι βρέθηκε η Ελληνίδα Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Όπως ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα Covid-19, ελέγχθηκαν και οι δύο και τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα και παραμένει σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

«Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα του covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών»,σημειώνει η Νίκη Κεραμέως.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE