Το παιχνίδι που θα είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών

Το παιχνίδι που θα είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών

Η δράση στο Πρωτάθλημα Γυναικών Dimco θα επαναρχίσει την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί ο αγώνας Ομόνοια Λευκωσίας – Λευκοθέα Λατσιών, που θα διεξαχθεί Στάδιο ΘΟΪ Λακατάμιας, αντί στο Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου λόγω επανασποράς.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και θα αρχίσει στις 11:00πμ.

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Το παιχνίδι που θα είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE