Η Ομόνοια για τη Remedica που δημιούργησε «φασαρία» στην παραλιακή της Λεμεσού για καλό σκοπό

Η Ομόνοια για τη Remedica που δημιούργησε «φασαρία» στην παραλιακή της Λεμεσού για καλό σκοπό

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια ενημερώνει…

«Η κυπριακή φαρμακοβιομηχανία, Remedica για ακόμη μια φορά απέδειξε το ανθρώπινο της πρόσωπο διοργανώνοντας την 1η Φιλανθρωπική Πορεία «Οδηγούμε για τη Ζώη» με την ομάδα της RemeRiders και πληθώρα μοτοσικλετιστών εθελοντών, το πρωί του Σάββατου στις 24 Οκτωβρίου 2020.

Οι μοτοσικλετιστές γέμισαν όλη την Κύπρο με «θόρυβο», αξιοσημείωτο είναι ότι πρώτη φορά διάφορα clubs συμμετείχαν όλα μαζί για να περάσουν το δικό τους μήνυμα: αγάπη για τον συνάνθρωπο που πάσχει. Ο στόχος της φιλανθρωπικής πορείας ήταν διπλός, η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με καρκίνο καθώς και η οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η πορεία αγκαλιάστηκε από όλους τους μοτοσικλετιστές που είτε συμμετείχαν ατομικά είτε ως μέρος των συνδέσμων Harley- Riders Λεμεσού, Women Motorcycles Club, Ravens Motorsport Group, Chopper Club, Brother Club Cyprus,Τιτάνες Bikers και οι United Motorcycles Cyprus αλλά και από τον κόσμο που παρευρέθηκε πέραν των 350 ατόμων στην εκδήλωση οι οποίοι συμμετείχαν στη πορεία με θέρμη και ενθουσιασμό και συνέβαλαν στο μέγιστο βαθμό στην επίτευξη των σκοπών και των στόχων της εκδήλωσης.

Μετά το πέρας της πορείας ακολούθησε μία μικρή εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κος Γιάννης Γιαννάκη, ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Νικόλαος Νικολαΐδης, ο Διευθυντής Αρχηγείου και Αστυνόμος Α’ κος Μάριος Αγιώτης, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής ΟΚΥΠΥ περιφέρειας Λεμεσού – Πάφου κος Χρίστος Νικολάου, και η Επαρχιακή Διευθύντρια Λεμεσού, ΠΑΣΥΚΑΦ κα Μαρία Μπότσαρη,

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό στον ΠΑΣΥΚΑΦ ενώ η Remedica συνέδραμε το αντίστοιχο ποσό που συλλέχθηκε από τις εισφορές.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Ενώ σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα».

 

The post Η Ομόνοια για τη Remedica που δημιούργησε «φασαρία» στην παραλιακή της Λεμεσού για καλό σκοπό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE