ΛΑΒΡΟΦ: Σε αυτοαπομόνωση καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από κορωνοϊό

ΛΑΒΡΟΦ: Σε αυτοαπομόνωση καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από κορωνοϊό

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τέθηκε σε αυτοαπομόνωση μετά από επαφή που είχε με άτομο το οποίο είχε μολυνθεί από κορωνοϊό. Ο ίδιος ο Υπουργός αισθάνεται καλά.

Την δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο TASS η Διεύθυνση ενημέρωσης και τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

"Σε σχέση με επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από την Covid-19 ο Σεργκέι Λαβρόφ θα βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Οι προγραμματισθείσες νωρίτερα επισκέψεις και συναντήσεις μετατίθενται για μεταγενέστερα. Ο Υπουργός αισθάνεται καλά", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 26 Οκτωβρίου ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών επέστρεψε από την Ελλάδα, ενώ για τις 28-29 Οκτωβρίου επρόκειτο να πραγματοποιήσει επισκέψεις εργασίας στο Σαράγεβο και στο Βελιγράδι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE