ΛΑΒΡΟΦ: Σε αυτοαπομόνωση καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από κορωνοϊό

ΛΑΒΡΟΦ: Σε αυτοαπομόνωση καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από κορωνοϊό

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τέθηκε σε αυτοαπομόνωση μετά από επαφή που είχε με άτομο το οποίο είχε μολυνθεί από κορωνοϊό. Ο ίδιος ο Υπουργός αισθάνεται καλά.

Την δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο TASS η Διεύθυνση ενημέρωσης και τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

"Σε σχέση με επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από την Covid-19 ο Σεργκέι Λαβρόφ θα βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Οι προγραμματισθείσες νωρίτερα επισκέψεις και συναντήσεις μετατίθενται για μεταγενέστερα. Ο Υπουργός αισθάνεται καλά", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 26 Οκτωβρίου ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών επέστρεψε από την Ελλάδα, ενώ για τις 28-29 Οκτωβρίου επρόκειτο να πραγματοποιήσει επισκέψεις εργασίας στο Σαράγεβο και στο Βελιγράδι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE