ΛΑΒΡΟΦ: Σε αυτοαπομόνωση καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από κορωνοϊό

ΛΑΒΡΟΦ: Σε αυτοαπομόνωση καθώς ήρθε σε επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από κορωνοϊό

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τέθηκε σε αυτοαπομόνωση μετά από επαφή που είχε με άτομο το οποίο είχε μολυνθεί από κορωνοϊό. Ο ίδιος ο Υπουργός αισθάνεται καλά.

Την δήλωση αυτή έκανε στο πρακτορείο TASS η Διεύθυνση ενημέρωσης και τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

"Σε σχέση με επαφή με άτομο που είχε μολυνθεί από την Covid-19 ο Σεργκέι Λαβρόφ θα βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση. Οι προγραμματισθείσες νωρίτερα επισκέψεις και συναντήσεις μετατίθενται για μεταγενέστερα. Ο Υπουργός αισθάνεται καλά", αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Στις 26 Οκτωβρίου ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών επέστρεψε από την Ελλάδα, ενώ για τις 28-29 Οκτωβρίου επρόκειτο να πραγματοποιήσει επισκέψεις εργασίας στο Σαράγεβο και στο Βελιγράδι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE