Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ

Η Ανόρθωση θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ με την οποία εκφράζει τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή, θα διεξαχθούν δύο αγώνες στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Συγκεκριμένα στην Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον Ερμή στις 17:00 την ερχόμενη Κυριακή, ενώ νωρίτερα έχει οριστεί ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών (11:00) ανάμεσα σε Απόλλωνα και Λευκοθέα Λατσιών.

Στην Ανόρθωση ζητούν όπως αλλάξει το ένα από τα δύο παιχνίδια, μιας και λόγω των καιρικών συνθηκών, ο αγωνιστικός χώρος θα επιβαρυνθεί αρκετά αν γίνουν δύο αγώνες σε διάστημα μερικών ωρών.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου των Γυναικών είχε οριστεί αρχικά να γίνει στο Κοινοτικό στάδιο Αραδίππου, αλλά άλλαξε για τηλεοπτικούς λόγους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE