Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ

Η Ανόρθωση θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ με την οποία εκφράζει τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή, θα διεξαχθούν δύο αγώνες στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Συγκεκριμένα στην Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον Ερμή στις 17:00 την ερχόμενη Κυριακή, ενώ νωρίτερα έχει οριστεί ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών (11:00) ανάμεσα σε Απόλλωνα και Λευκοθέα Λατσιών.

Στην Ανόρθωση ζητούν όπως αλλάξει το ένα από τα δύο παιχνίδια, μιας και λόγω των καιρικών συνθηκών, ο αγωνιστικός χώρος θα επιβαρυνθεί αρκετά αν γίνουν δύο αγώνες σε διάστημα μερικών ωρών.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου των Γυναικών είχε οριστεί αρχικά να γίνει στο Κοινοτικό στάδιο Αραδίππου, αλλά άλλαξε για τηλεοπτικούς λόγους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Σαφείς απαιτήσεις προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές διατυπώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με αφορμή δημοσιεύσεις του Μακάριου Δρουσιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE