Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ

Η Ανόρθωση θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΟΠ με την οποία εκφράζει τον προβληματισμό της για το γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή, θα διεξαχθούν δύο αγώνες στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Συγκεκριμένα στην Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον Ερμή στις 17:00 την ερχόμενη Κυριακή, ενώ νωρίτερα έχει οριστεί ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών (11:00) ανάμεσα σε Απόλλωνα και Λευκοθέα Λατσιών.

Στην Ανόρθωση ζητούν όπως αλλάξει το ένα από τα δύο παιχνίδια, μιας και λόγω των καιρικών συνθηκών, ο αγωνιστικός χώρος θα επιβαρυνθεί αρκετά αν γίνουν δύο αγώνες σε διάστημα μερικών ωρών.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου των Γυναικών είχε οριστεί αρχικά να γίνει στο Κοινοτικό στάδιο Αραδίππου, αλλά άλλαξε για τηλεοπτικούς λόγους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE