ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδιο έξω από τη Γαλλική πρεσβεία – Μουσουλμάνοι προσπάθησαν να κατεβάσουν τη σημαία- Ένταση και συλλήψεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδιο έξω από τη Γαλλική πρεσβεία – Μουσουλμάνοι  προσπάθησαν να κατεβάσουν τη σημαία- Ένταση και συλλήψεις

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 27/10 έξω από τη Γαλλική πρεσβεία, όπου μουσουλμάνοι είχαν προχωρήσει σε εκδήλωση διαμαρτυρίας μετά την όξυνση των σχέσεων Γαλλίας Τουρκίας.

Μικρός αριθμός διαμαρτυρομένων θέλησαν να κατεβάσουν τη σημαία της Γαλλίας, με την Αστυνομία που βρισκόταν στο χώρο να σπεύδει για να τους αποτρέψει.

Όπως πληροφορούμαστε σημειώθηκε μικροένταση ενώ τα μέλη της Δύναμης προχώρησαν σε δύο συλλήψεις, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν χειροπέδες και σε άλλα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE