Η ατάκα νεαρού που άφησε άφωνους αστυνομικούς στη Λαμία -Τον συνέλαβαν στα πλαίσια των μέτρων για τον κορωνοϊoύ

Η ατάκα νεαρού που άφησε άφωνους αστυνομικούς στη Λαμία -Τον συνέλαβαν στα πλαίσια των μέτρων για τον κορωνοϊoύ

Τα μέτρα για τον κορωνοϊό βρίσκονται σε ισχύ και οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. είναι συνεχείς.

Τέτοιου είδους ελέγχους έκαναν αστυνομικοί σε πλατεία της Λαμίας για την τήρηση των μέτρων, για χρήση μάσκας, αποστάσεις κ.λπ., επιβάλλοντας πρόστιμα στους παραβάτες.

Κάποια άτομα που δεν είχαν μαζί τους ταυτότητα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για εξακρίβωση στοιχείων. Ένας νεαρός, ο οποίος προσήχθη, είπε μια ατάκα σε αστυνομικό που πραγματικά τους άφησε όλους άφωνους.

Όπως διαβάζουμε στο lamiareport.gr, την ώρα που ο αστυνομικός οδηγούσε τον έναν από αυτούς στο περιπολικό για την προσαγωγή, ο νεαρός του είπε με απίστευτο θράσος: «Αστυνόμε μπορείς να περιμένεις λίγο να πάρω ένα καφέ, γιατί δεν έχω πιει από το πρωί…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE