Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος, συμμετείχε στη Λειτουργία της 26ης Οκτωβρίου

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος, συμμετείχε στη Λειτουργία της 26ης Οκτωβρίου

Προβληματισμός επικρατεί στους αρχιερατικούς κύκλους της Ελλάδας καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αδραμερίου Θεόκλητος. 

Στην Εκκλησία επικρατεί ανησυχία καθώς ο Θεόκλητος ήταν ένας από τους Μητροπολίτες που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια στη δοξολογία που τελέσθηκε στον Άγιο Δημήτριο, παρουσία και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
 
Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία στις 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, μετείχαν - εκτός από τον κ. Θεόκλητο - αρκετοί ιεράρχες, οι περισσότεροι μάλιστα εξ αυτών χωρίς να φορούν προστατευτικές μάσκες.
 
Παράλληλα, έξω από τον Ναό είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες πιστοί οι οποίοι περίμεναν, σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς να τηρούν  τις απαραίτητες αποστάσεις, για να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου Δημητρίου ή να κοινωνήσουν.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Έντονες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής - Πώς θα γίνει η εκλογή

Με την πρώτη εφαρμογή της νέας διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Βουλής θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου η πρώτη Ολομέλεια της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων που προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου 2026

BEST OF TOTHEMAONLINE