Αποθεραπεία στα… Λουτρά του Άδωνη ο παικταράς της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αποθεραπεία στα… Λουτρά του Άδωνη ο παικταράς της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ, Σίτο Ριέρα, χαλαρώνει κάνοντας… αποθεραπεία στα Λουτρά του Άδωνη, την επομένη της νίκης της ομάδας του επί του Ερμή με 2-1, που την ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

The post Αποθεραπεία στα… Λουτρά του Άδωνη ο παικταράς της ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.