Σε αυτοαπομόνωση ο Πρόεδρος του Παναμά λόγω μόλυνσης συνεργάτη του από SARS-CoV-2

Σε αυτοαπομόνωση ο Πρόεδρος του Παναμά λόγω μόλυνσης συνεργάτη του από SARS-CoV-2

Ο Πρόεδρος του Παναμά Λαουρεντίνο Κορτίσο τέθηκε σε αυτοαπομόνωση καθώς στενός συνεργάτης του διαγνώστηκε ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2, γνωστοποίησαν οι υπηρεσίες του, χωρίς να αποκαλύψουν το όνομα ή τη θέση του προσώπου που προσβλήθηκε.

Ο Κορτίσο υποβλήθηκε σε δύο τεστ. Αμφότερα είχαν αρνητικά αποτελέσματα, μολαταύτα παραμένει σε απομόνωση ωσότου "επαναληφθούν" τα τεστ, "σε μερικές ημέρες", διευκρίνισε η προεδρία μέσω Twitter.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα της κεντρικής Αμερικής ως αυτό το στάδιο ανέρχεται σε 2.706 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 134,336 που έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.