ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ηλεκτρονικά βραχιόλια θα φοράνε επισκέπτες και όσοι βρίσκονται σε καραντίνα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ηλεκτρονικά βραχιόλια θα φοράνε επισκέπτες και όσοι βρίσκονται σε καραντίνα

Την πιλοτική εφαρμογή του μέτρου των ηλεκτρονικών βραχιολιών των ατόμων που επισκέπτονται τα κατεχόμενα αλλά και όσων βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα ανακοίνωσε ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί. 

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Πιλλί είπε ακόμα ότι η πανδημία πλήττει  σοβαρά τον κόσμο και ότι μερικές χώρες αποφάσισαν το κλείσιμο και ανάφερε ότι στα κατεχόμενα η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται και ότι δεν πρέπει να σταματήσει η εφαρμογή των μέτρων παρά τα μηδενικά κρούσματα που υπήρξαν χθες.
 
Σημερινό δημοσίευμα στην «Κίπρις» αναφέρει ότι ο κ. Πιλλί είπε το ηλεκτρονικό βραχιόλι ήδη τοποθετήθηκε σε 35 άτομα που βρίσκονταν σε κατ’ οίκον καραντίνα ενώ χθες έγινε το ίδιο και με πέραν των 230 επιβατών που έφτασαν στα κατεχόμενα. 
 
Ανέφερε ότι η πρακτική αυτή θα δοκιμαστεί και αν θεωρηθεί κατάλληλη θα υπογραφεί «πρωτόκολλο» με κάποιες εταιρείες και θα προμηθευτούν τα ηλεκτρονικά βραχιόλια.
 
«Εικάζω ότι θα περάσουμε σε αυτό το σύστημα εντός 10 ημερών. Θα τεθεί σε εφαρμογή αυτή η πρακτική το μάξιμουμ μέχρι τις 15 Νοεμβρίου», πρόσθεσε.
 
Μέχρι τις 2 Νοεμβρίου διενεργήθηκαν στα κατεχόμενα 225,337 δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα κατεχόμενα, βρέθηκαν συνολικά 939 κρούσματα Covid-19, 877 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και έλαβαν εξιτήριο, συνεχίζεται η θεραπεία 57 ασθενών, 10 ασθενείς νοσηλεύονται στο κέντρο πανδημίας, 46 ασθενείς βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε ξενοδοχεία για την πανδημία και πέντε άτομα έχασαν την ζωή τους από την νόσο.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top