ΚΥΠΡΟΣ: Ζητά λεφτά πίσω η Ζέτα από «άταχτες» επιχειρήσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητά λεφτά πίσω η Ζέτα από «άταχτες» επιχειρήσεις

Τα νέα μέτρα στήριξης ανακοίνωσε νωρίτερα (Πέμπτη 5/11) η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, αναφορικά με τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις που για εργαζόμενους και επιχειρήσεις που πλήγηκαν από την πανδημία.

Ερωτηθείσα κατά πόσον υπήρξαν επιχειρήσεις που λαμβάνουν στήριξη και έχουν προβεί σε απολύσεις, η Υπουργός ανέφερε ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα απολύσεων.

Πρόσθεσε ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου επιχειρήσεις που ήταν δικαιούχοι στα σχέδια προχώρησαν σε απολύσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ανέφερε, προχωρούν και ζητούν επιστροφή όλων των ποσών που έλαβαν από τα ειδικά σχέδια.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE