Γιατί τόσο ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ομόνοια ο Ιβάν…

Γιατί τόσο ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ομόνοια ο Ιβάν…

Αναλύσαμε νωρίτερα τα λάθη που έκανε εναντίον της Ομόνοιας, ο Κροάτης Ιβάν Μπεμπέκ. 

Διερωτόμαστε για ποιο λόγο, ο συγκεκριμένος ρέφερι, δεν προσπάθησε να μοιράσει το καρπούζι στη μέση.

Άμα είναι παιχνίδια εγχώριων διοργανώσεων, σκεφτόμαστε διάφορα για τη στάση μερικών διαιτητών έναντι κάποιων ομάδων, βάσει της “προϋπηρεσίας” τους.

Όμως, όταν μιλάμε για ευρωπαϊκή διοργάνωση, δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί “έγερνε η σφυρίχτρα” του Ιβάν προς την πλευρά της Γρανάδα.

Δεν χρειαζόντουσαν άλλωστε βοήθεια οι Ανδαλουσιανοί, αφού ήταν μια-δυο κλάσεις ανώτεροι από τους πράσινους της Λευκωσίας.

Π.Χ.

The post Γιατί τόσο ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ομόνοια ο Ιβάν… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE