Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Παρόντες είναι, παράγοντες από όλα τα τμήματα της ΑΕΛ, πρώην πρόεδροι σωματείου και πρώην παράγοντες, ενώ εκπροσωπείται και ο όμιλος Παλαιμάχων των “γαλαζοκιτρίνων”.
«Η ΑΕΛ για εμάς σημαίνει Άνθρωπος Ελεύθερος Λεμεσιανός.
Η προσφορά της ΑΕΛ είναι τεράστια στην ιστορία της πόλης. Η ομάδα που ένωσε τους Λεμεσιανούς το 1930 και τους συνόδευσε σε όλη τους τη ζωή.
Το DNA του ΑΕΛίστα είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο.
Είμαστε οι άνθρωποι, η ομάδα που βλέπουν τον άνθρωπο. Χρέος μας να κρατήσουμε ζωντανή την ΑΕΛ και τις αρχές της και να τα παραδώσουμε στους νέους.
Η ΑΕΛ είναι η Λεμεσός και ανήκει στους Λεμεσιανούς».
ΑΕΛ 90χρονα
Δημοσιεύτηκε από THEMASports στις Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020
The post «Η ΑΕΛ είναι η Λεμεσός, χρέος μας να την κρατήσουμε ζωντανή – Το DNA του ΑΕΛίστα είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις