Νύχτα οργίων στο Big Brother : Ακατάλληλες σκηνές έγραψαν οι κάμερες στο πάρτι… που ξέφυγε!

Νύχτα οργίων στο Big Brother : Ακατάλληλες σκηνές έγραψαν οι κάμερες στο πάρτι… που ξέφυγε!

Τρομερά όσα έγιναν στο σπίτι λίγο πριν από το live…

Σε νύχτα οργίων μετετράπη ένα πάρτι στο σπίτι του Big Brother, με τις κάμερες να καταγράφουν τις… ακατάλληλες σκηνές, αφού η κατάσταση ξέφυγε από κάθε πλαίσιο στη διάρκεια αυτής της συνάθροισης.

Με τις πληροφορίες να πέφτουν «βροχή» τις τελευταίες ώρες πριν από το live επεισόδιο, η κατάσταση στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» μοιάζει να είναι έκρυθμη αυτή τη στιγμή.

Και δεν ευθύνονται μόνο οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ των παικτών, αλλά και οι… ερωτικές στιγμές για ορισμένους, με μια από αυτές μάλιστα να προβάλλεται στο τελευταίο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, στο πάρτι που έγινε χθες (5/11) το βράδυ, η κατάσταση ξέφυγε και ορισμένοι συγκάτοικοι ήρθαν… πάρα πολύ κοντά.

Δεν ξεκαθαρίστηκε, βέβαια, για ποιους πρόκειται, αλλά αν κρίνουμε από το ποια ζευγάρια έχουν απομείνει, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις, ίσως μπορούμε να μαντέψουμε, εκτός κι αν έχει προκύψει κάποιος νέος έρωτας, που δε γνωρίζαμε.

Απαντήσεις δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σύντομα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει σε κάθε live μια εξαιρετική ικανότητα να… ξετρυπώνει τα ζευγάρια και να τα ωθεί στο να τα βγάλουν όλα στην φόρα.

Πηγή: athensmagazine.gr

The post Νύχτα οργίων στο Big Brother : Ακατάλληλες σκηνές έγραψαν οι κάμερες στο πάρτι… που ξέφυγε! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.