Προ των πυλών τα νέα μέτρα- Πότε ανακοινώνει αποφάσεις ο Πρόεδρος

Προ των πυλών τα νέα μέτρα- Πότε ανακοινώνει αποφάσεις ο Πρόεδρος

Την κατάσταση στα χέρια του παίρνει απόψε (9/11) ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων που εμφανίστηκαν στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ήθελε να ακούσει απευθείας τις εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας και κατόπιν να πάρει τις αποφάσεις του, που όπως όλα δείχνουν θα είναι σκληρές και θα έχουν μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις.

Το ενδεχόμενο ενός lockdown δεν είναι… σενάριο επιστημονικής φαντασίας, κυρίως όσον αφορά τη Λεμεσό και την Πάφο. Άγνωστο παραμένει το αν θα επιστρέψουν τα γραπτά μηνύματα, ενώ δεν αποκλείεται να απαγορευτεί η διακίνηση από τη μία πόλη στην άλλη.

Ορατό είναι το σενάριο να αποφασιστεί μείωση στον αριθμό των ατόμων που συναθροίζονται ή ακόμη να απαγορευτούν και οι επισκέψεις σε σπίτια. 

Πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται για τα επόμενα μέτρα που έχει στη «φαρέτρα» της η Κυβέρνηση. Θεωρείται βέβαιο πως ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις τις επόμενες μέρες κι όχι απόψε, όπως αναμένεται από πολλούς.

Δεν αποκλείεται, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τους επιδημιολόγους, να προβεί σε δηλώσεις ο Υπουργός Υγείας, που θα μας δώσει μία "πρόγευση" για το ...μενού που ετοιμάζεται...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE