Διερωτούνται για τον… κόκκινο φάκελο

Διερωτούνται για τον… κόκκινο φάκελο

Προκύπτουν αντιδράσεις στον Άρη Λεμεσού για το κατά πόσο έχει ευθύνη η ομάδα τους σχετικά με τον κόκκινο φάκελο που έφθασε στα χέρια της ΚΟΠ σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Αλκή.

Ειδικότερα μετά τις δηλώσεις του επενδυτή της Αλκής, Γιώργου Κουτούκη ότι μόνος του πήγε στην Αστυνομία και ουσιαστικά όπως είπε ο ίδιος κατήγγειλε την ίδια την επένδυση του.

Μετά και από αυτό στο περιβάλλον του Άρη Λεμεσού εκφράζεται η άποψη πως μετά και από αυτή τη δήλωση η Λεμεσιανή ομάδα δεν πρέπει να υποστεί κάποια συνέπεια από την ΚΟΠ.

Παράλληλα και ο πρόεδρος του Άρη Λεμεσού, Λύσανδρος Λυσάνδρου μέσα από ραδιοφωνικές δηλώσεις του εμφανίζεται διατεθειμένος να ανοίξουν και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του και οι λογαριασμοί του, εάν χρειαστεί.

Α.Χ.

The post Διερωτούνται για τον… κόκκινο φάκελο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE