«Ο Φαν Ντάικ ζει μια κόλαση με τον τραυματισμό του»

«Ο Φαν Ντάικ ζει μια κόλαση με τον τραυματισμό του»

Την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του περνάει ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στο ματς με την Έβερτον, όπως δήλωσε και ο συμπαίκτης του, Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ

Ο Ολλανδός στόπερ της Λίβερπουλ θα χρειαστεί να μείνει για περίπου 7-8 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω της ρήξης χιαστών που υπέστη στο ντέρμπι με την Εβερτον, τον προηγούμενο μήνα.

Αυτός ο τραυματισμός φαίνεται πως έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία του και όπως τόνισε ο συμπατριώτης του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ζει μια… κόλαση.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή γι’ αυτόν. Η χειρότερη εμπειρία που μπορείς να έχεις ως ποδοσφαιριστής. Ζει μία κόλαση, αλλά είναι ισχυρός παίκτης. Μιλάμε συχνά στο «Facetime» και αυτό είναι θετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr

The post «Ο Φαν Ντάικ ζει μια κόλαση με τον τραυματισμό του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE