ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Ντού' της Αστυνομίας στην οικία 47χρονου- Φέρεται να εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 'Ντού' της Αστυνομίας στην οικία 47χρονου- Φέρεται να εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε από την EUROPOL, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου, προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη 47χρονου βάσει δικαστικού εντάλματος.

Σύμφωνα με την πληροφορία, συγκεκριμένος χρήστης πλατφόρμας κοινωνικού δικτύου, ο οποίος ήταν καταχωρημένος στον 47χρονο, απέστειλε σε άλλους χρήστες της ίδιας πλατφόρμας, ένα αρχείο βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Σήμερα Τρίτη 10/11 βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήχθη έρευνα στον χώρο διαμονής του 47χρονου, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο. Ως τεκμήριο κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».