Δένδιας: Η επίσκεψη Σίσι σηματοδοτεί τους ισχυρούς δεσμούς και τη συνεργασία των δύο χωρών

Δένδιας: Η επίσκεψη Σίσι σηματοδοτεί τους ισχυρούς δεσμούς και τη συνεργασία των δύο χωρών

«Η επίσκεψη του Αιγύπτιου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι σηματοδοτεί τους ισχυρούς δεσμούς και τη στενή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου», σημειώνει με ανάρτηση του ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης τον Πρόεδρο της Αιγύπτου στην Ελλάδα.

 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα, ο Αλ Σίσι θα έχει συναντήσεις με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Σίσι θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη επίσκεψη Αιγύπτιου αξιωματούχου από την ημέρα της υπογραφής της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ ανάμεσα σε Ελλάδα και Αίγυπτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.