Δένδιας: Η επίσκεψη Σίσι σηματοδοτεί τους ισχυρούς δεσμούς και τη συνεργασία των δύο χωρών

Δένδιας: Η επίσκεψη Σίσι σηματοδοτεί τους ισχυρούς δεσμούς και τη συνεργασία των δύο χωρών

«Η επίσκεψη του Αιγύπτιου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι σηματοδοτεί τους ισχυρούς δεσμούς και τη στενή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου», σημειώνει με ανάρτηση του ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης τον Πρόεδρο της Αιγύπτου στην Ελλάδα.

 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα, ο Αλ Σίσι θα έχει συναντήσεις με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Σίσι θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη επίσκεψη Αιγύπτιου αξιωματούχου από την ημέρα της υπογραφής της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ ανάμεσα σε Ελλάδα και Αίγυπτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE