ΚΥΠΡΟΣ: Παρουσιάζουν το πλάνο για εργαζόμενους, σχολεία και επιχειρήσεις οι Υπουργοί

ΚΥΠΡΟΣ: Παρουσιάζουν το πλάνο για εργαζόμενους, σχολεία και επιχειρήσεις οι Υπουργοί

Απαντήσεις στο κοινό με αφορμή τα νέα μέτρα αναμένεται να δώσουν οι αρμόδιοι Υπουργοί, μετά τα νέα μέτρα που τίθενται σε εφαρμογή από τις 8 μ.μ σήμερα (σ.σ. 12/11). 

 

Στις 12 το μεσημέρι οι Υπουργοί Εργασίας, Δικαιοσύνης και Παιδείας αλλά και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο Προεδρικό Μέγαρο, με σκοπό να δώσουν περαιτέρω και λεπτομερή πληροφόρηση σε σχέση με την εφαρμογή των μέτρων στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους. 

Οι αρμόδιοι Υπουργοί αναμένεται να προχωρήσουν σε περεταίρω ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την εφαρμογή των μέτρων, όσον αφορά τα σχολεία τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE