ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοί θα παρευρεθούν στη Διάσκεψη Τύπου - Ανυπομονησία για τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων - 'Συζητήθηκε ολικό lockdown'

Ποιοί θα παρευρεθούν στη Διάσκεψη Τύπου - Ανυπομονησία για τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων - 'Συζητήθηκε ολικό lockdown'

Διευκρινίσεις για τις επικείμενες ανακοινώσεις που έρχονται σήμερα, αλλά και για το τι συζητήθηκε πριν την λήψη των νέων μέτρων έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο οποίος υποστήριξε πως συζητήθηκε και το μέτρο ενός ολικού lockdown.

Συζητήθηκε και το ολικό lockdown

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο Κυριάκος Κούσιος είπε πως υπήρξε έντονος προβληματισμός στις συζητήσεις που προϋπήρξαν της ανακοίνωσης των μέτρων, ενώ ανέφερε πως «ακούστηκαν σκέψεις από ειδικούς και για ολικό lockdown. Όλες οι απόψεις των ειδικών, συνέκλιναν στο ότι έπρεπε να ληφθούν περισσότερα μέτρα απ' αυτά που ήταν σε εφαρμογή».

Ακολούθως, ο κ. Κούσιος διευκρίνισε πως δεν υπήρξαν πολλά περιθώρια, βάσει των στοιχειών που παρουσιάστηκαν από την επιδημιολογική ομάδα, ειδικότερα σε Λεμεσό και Πάφο.

Ποιοί θα παρευρεθούν στη σημερινή Διάσκεψη Τύπου

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην σημερινή διάσκεψη τύπου, όπου δήλωσε πως θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, όπως για το ποιοι θα επιτρέπεται να μετακινούνται από και προς Λεμεσό και Πάφο κοκ.

Παρόντες θα είναι οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Παιδείας, Εργασίας και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείο Οικονομικών, ενώ ενδεχομένως να παρευρεθεί και ο Υπουργός Οικονομικών.

Ανυπομονησία για τα νέα σχέδια στήριξης των εργαζομένων

Με ανυπομονησία περιμένει ο κόσμος τα νέα μέτρα στήριξης από το Υπουργείο Εργασίας, τα οποία πάντοτε συνδυάζουν τα απαγορευτικά διατάγματα. Η υπουργός κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου θα κάνει τις ανακοινώσεις, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να σημειώνει πως θα είναι και πάλι στοχευμένα σε συγκεκριμένους κλάδους που πλήττονται.

«Αν δεν είχαμε το οικονομικό περίσσευμα λόγω της λελογισμένης διαχείρισης των προηγούμενων ετών θα είχαμε πρόβλημα. Ωστόσο οι πόροι της κυβέρνησης δεν είναι ανεξάντλητοι. Ακόμη όμως και με υπερβάσεις θα προσφερθεί στον κόσμο ότι δύναται η κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Πως λειτουργεί - Ποιος ο ρόλος των Ευρωβουλευτών και πόσες έδρες έχει κάθε χώρα

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Έβγαλε λαβράκι η ΥΚΑΝ: «Τσάκωσαν» δύο πρόσωπα με 1,5kg κάνναβη - Τους πέρασαν χειροπέδες

Δεύτερη σύλληψη για τα χάπια και άσπρη σκόνη που έφερε Κύπρο 31χρονη - Χειροπέδες σε 30χρονο

Συγκλονιστικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο - «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»



Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Ενώ διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα του κέντρου τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες στις ευρωεκλογές, προσπαθούν να φιλτράρουν το αποτέλεσμα, κάνοντας τις δικές τους αναλύσεις για το τι πραγματικά έφταιξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top