Μίλησε για μπλόκα και παρέλειψε να τοποθετηθεί για αύξηση στα πρόστιμα η Γιολίτη

Μίλησε για μπλόκα και παρέλειψε να τοποθετηθεί για αύξηση στα πρόστιμα η Γιολίτη

Εξαιρέσεις σε δικηγόρους που θέλουν να μετακινηθούν από μια πόλη σε άλλη μπορεί να παρέχει η Αρχιπρωτοκολλητής σε συνεργασία με την Υπουργό Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στις εξαιρέσεις που μπορούν να γίνουν, ενώ τόνισε ότι θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ελέγχου για είσοδο από τη μια πόλη στην άλλη.

Την ίδια ώρα, παρέλειψε ν' απαντήσει να αναφερθεί σε ενδεχόμενη αύξηση προστίμων για τους παραβάτες. 

Ερωτηθείς εάν πρέπει να φύγει από το μυαλό του κόσμου ότι θα υπάρχει μπλόκο και αν θα υπάρχει αύξηση εξωδίκων απάντησε πως «Υπάρχει το επιχειρησιακό πλάνο, δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε μπλόκα. Θα υπάρχουν σημεία ελέγχου και στην ύπαιθρο. Να είστε βέβαιοι ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν θα τηρούνται», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρείται ουσιώδης υπηρεσία ο δικηγόρος. Ένας δικηγόρος από τη Λεμεσό δεν θα μπορεί να κάνει εμφάνιση στη Λευκωσία. Όμως είμαστε σε συνεννόηση με την Αρχιπρωτοκολλητή για να υπάρξουν κάποιες εξαιρέσεις, όπου υπάρχουν ζητήματα συνταγματικών δικαιωμάτων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE