Μετά τις 20 Νοεμβρίου η παρουσίαση της δέσμης προτάσεων για καταπολέμηση διαφθοράς

Μετά τις 20 Νοεμβρίου η παρουσίαση της δέσμης προτάσεων για καταπολέμηση διαφθοράς

Το προσχέδιο της δέσμης μέτρων που ετοίμασε η Κυβέρνηση για καταπολέμησης της διαφθοράς έχει αποσταλεί και στα πολιτικά κόμματα και αναμένονται οι θέσεις τους μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, ώστε να γίνει η παρουσίαση της δέσμης προτάσεων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας σημειώνει ότι «το προσχέδιο της δέσμης μέτρων που ετοίμασε η Κυβέρνηση για περαιτέρω ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου λογοδοσίας, διαφάνειας και καταπολέμησης της διαφθοράς, σε συνέχεια και των συσκέψεων με θεσμικούς παράγοντες και με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, έχει αποσταλεί, μεταξύ άλλων, και στα πολιτικά κόμματα, προκειμένου να υποβάλουν και τις δικές τους απόψεις και εισηγήσεις».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE