ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα 12 νεκροί - Αυξάνει νοσοκομεία αναφοράς

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα 12 νεκροί - Αυξάνει νοσοκομεία αναφοράς

Δώδεκα ακόμη άνθρωποι απεβίωσαν την Πέμπτη (12/11) από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, με τα θύματα να αυξάνονται συνολικά στα 6.417 άτομα.

Παράλληλα, στη χώρα καταγράφηκαν 214 νέες περιπτώσεις καταγεγραμμένων μολύνσεων κορωνοϊού, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό τους σε 110.095 περιπτώσεις από την έναρξη της επιδημίας στα μέσα Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή, η Υπουργός Υγείας, Χάλα Ζάγιεντ, έδωσε οδηγίες στους Κυβερνήτες των κατά τόπους Περιφερειών να αυξήσουν τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.