Βίντεο που προκαλεί ρίγη συγκίνησης: 81χρονος παίζει ακορντεόν για τη σύζυγό του που νοσηλεύεται -VIDEO
13.11.2020 - 11:58
Ο κορωνοϊός και όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες έχουν ως αποτέλεσμα να δούμε πολλές συγκινητικές πράξεις αγάπης.
Νεαρούς να βοηθούν ανήμπορους, παιδιά να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με κάθε τρόπο με τους άρρωστους γονείς τους, μουσικούς να προσπαθούν να εμψυχώσουν από τα μπαλκόνια τους γείτονές τους. Μία τέτοια εικόνα καταγράφηκε χθες και στην Ιταλία.
Ενας 81χρονος στην πόλη Castel San Giovanni της Βόρειας Ιταλίας πήγε έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η σύζυγός του για να της παίξει... μουσική! Στο βίντεο, που ήδη έχει γίνει viral στο Facebook, ο Stefano Bozzini παίζει ακορντεόν στον δρόμο έξω από το νοσοκομείο.
Ο 81χρονος έχει πάρει μία καρέκλα και κάθεται στον άδειο δρόμο, παίζοντας το ακορντεόν του για την σύζυγό του Carla Sacchi, η οποία τον παρακολουθεί από το παράθυρο του δωματίου της.
Το νοσοκομείο δεν είναι για ασθενείς Covid-19 αλλά λόγω των περιορισμών και των αυστηρών μέτρων, ο Stefano δεν μπορεί να προσεγγίσει την αγαπημένη του. Ο Stefano έπαιξε πολλά τραγούδια αγάπης στην Carla όπως το «Spanish Eyes» του Engelbert Humperdinck.
Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.