Σπουδαία νίκη για την… κάτω ζώνη

Σπουδαία νίκη για την… κάτω ζώνη

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ 2-3 (15-25,25-19, 25-20, 22-25, 13-15)

Ως νίκη με ουσία μπορεί να χαρακτηριστεί το δίποντο τελικά που εξασφάλισε η Ολυμπιάς Φρενάρους με νίκη 3-2 στο ντέρμπι της «κάτω ζώνης» απέναντι στην ΑΕ Καραβά στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» την Παρασκευή για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.

Ο αγώνας που μεταδόθηκε και από το συνδρομητικό κανάλι 7Sports Tv πρόσφερε πολλές συγκινήσεις αλλά οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Η ΑΕ Καραβά δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα και σίγουρα αποτελεί αποτυχία. Από την άλλη, η Ολυμπιάς άνκαι προηγήθηκε βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά κέρδισε και πήρε τους πόντους.

Η ομάδα του Φρενάρους μπήκε πολύ δυνατά στο ντέρμπι κερδίζοντας 15-25 το πρώτο σετ. Η ΑΕ Καραβά αντέδρασε και ανέτρεψε το σκορ αφού επιβλήθηκε με 25-19 και 25 -20 στα άλλα δυο επόμενα σετ. Στο τέταρτο σετ έγινε ανταγωνιστικό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 11-11 και 19-19 με την Ολυμπιάς να εξασφαλίζει το σετ αφού κέρδισε 22-25 και ισοφάρισε 2-2 σετ.

Στο πέμπτο καθοριστικό σετ, οι ισορροπίες ήταν πολύ λεπτές με  την ομάδα του Φρενάρους να επικρατεί 13-15 και να εξασφαλίζει τη νίκη με 2-3 σετ.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΟΥ):Mοσχοβάκης, Rodolfo, Αχιλλέως, Gorchaniuk, Καρακατσάνης, Φιλοκράτους – Λίμπερο: Αντωνίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ (Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ):Aδάμου, Παπέττας, Payan, Αllen, Πέτρου, Βασιλείου – Λίμπερο: Παύλου.

Πηγή: ΚΟΠΕ

The post Σπουδαία νίκη για την… κάτω ζώνη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE