ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήραν το πρώτο σετ οι γηπεδούχοι, αλλά ο Παφιακός απόδρασε με τη νίκη

Πήραν το πρώτο σετ οι γηπεδούχοι, αλλά ο Παφιακός απόδρασε με τη νίκη

ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ 1-3 (26-24, 22-25, 21-25, 17-25)

Τη σπουδαιότερη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε την Παρασκευή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών, ο Green Air Παφιακός. Οι «μπλε» κέρδισαν μέσα στην Κλειστή Αίθουσα Δερύνειας της Αναγέννησης με 3-1 σετ και ισοβαθμούν στην κορυφή με την Ανόρθωση. Παράλληλα, αποσπάστηκαν από την Ομόνοια. Η Αναγέννηση μετά την ήττα της οπισθοχώρησε αλλά είναι μέσα στην τετράδα.

Η Αναγέννηση πήρε το συγκλονιστικό πρώτο σετ κερδίζοντας με 26-24 και προηγήθηκε. Ο Green Air Παφιακός ανέτρεψε το σκορ κερδίζοντας το δεύτερο και τρίτο σετ με 22-25 και 21 -25.

Το τέταρτο σετ άνηκε στην παφιακή ομάδα που προηγήθηκε 13-22 για να επιβληθεί 17-25 κερδίζοντας με 1-3 εξασφαλίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.(Γ. ΜΕΛΚΑ):Antonic, Costa, Τόφια, Ιακώβου, Αποστόλου, Καραγιάννης – Λίμπερο: Παπαϊωάννου – Αλλαγές; Μπέης.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Κ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ): Οικονομίδης, Petty, Ζηκάκης, Syftestad, Σαββίδης, Παφίτης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

Πηγή: ΚΟΠΕ

The post Πήραν το πρώτο σετ οι γηπεδούχοι, αλλά ο Παφιακός απόδρασε με τη νίκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top