Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας ο Αντώνης Φούρναρης

Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας ο Αντώνης Φούρναρης

Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας ανακηρύχθηκε  ο Αντώνης Φούρναρης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, διενεργήθηκε σήμερα το πρωί, με εξ’ αποστάσεως διαδικασία, η έκτακτη εκλογική Γενική Συνέλευση της Κ.Ο.Ξ, κατά την οποία ανακηρύχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Ολυμπιακό κύκλο 2020-2024.

 
Η συνέλευση διεξήχθη διαδικτυακά με τη σύμφωνη γνώμη όλων των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας, κατόπιν του νέου διατάγματος του Υπουργείου Υγείας που απαγόρευε μεταξύ άλλων τις συγκεντρώσεις.
 
Η συμμετοχή των Σωματείων μελών, δια των εκπροσώπων τους, ήταν αθρόα. Συνολικά 6 σωματεία (4 τακτικά μέλη, 1 δόκιμο και 1 υπό ένταξη) έλαβαν μέρος στη συνέλευση, η οποία περιελάμβανε παρουσίαση των λογαριασμών, των ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων, της λογοδοσίας του ΔΣ, καθώς και εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και μελών του ΔΣ και των εξωτερικών επιτροπών.
 
Η διαδικασία συνεχίστηκε χωρίς τη διενέργεια ψηφοφορίας, καθότι οι υποψήφιοι αριθμούσαν όσες και οι εκλόγιμες θέσεις.
 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από τον πρόεδρο και τέσσερα μέλη καταρτίστηκε σε σώμα ως εξής: Αντώνης Φούρναρης – Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ταλιώτης – Γραμματέας, Φάνος Μαυρικίου – Ταμίας, Χριστίνα-Ιωάννα Τζαλαβρετα – Έφορος και Ιωάννα-Μαρία Εμμανουηλίδου -Μέλος.
 
Τεχνικός Σύμβουλος ο Ηρακλής Εμμανουηλίδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE