ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας ο Αντώνης Φούρναρης

Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας ο Αντώνης Φούρναρης

Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας ανακηρύχθηκε  ο Αντώνης Φούρναρης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, διενεργήθηκε σήμερα το πρωί, με εξ’ αποστάσεως διαδικασία, η έκτακτη εκλογική Γενική Συνέλευση της Κ.Ο.Ξ, κατά την οποία ανακηρύχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Ολυμπιακό κύκλο 2020-2024.

 
Η συνέλευση διεξήχθη διαδικτυακά με τη σύμφωνη γνώμη όλων των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας, κατόπιν του νέου διατάγματος του Υπουργείου Υγείας που απαγόρευε μεταξύ άλλων τις συγκεντρώσεις.
 
Η συμμετοχή των Σωματείων μελών, δια των εκπροσώπων τους, ήταν αθρόα. Συνολικά 6 σωματεία (4 τακτικά μέλη, 1 δόκιμο και 1 υπό ένταξη) έλαβαν μέρος στη συνέλευση, η οποία περιελάμβανε παρουσίαση των λογαριασμών, των ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων, της λογοδοσίας του ΔΣ, καθώς και εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και μελών του ΔΣ και των εξωτερικών επιτροπών.
 
Η διαδικασία συνεχίστηκε χωρίς τη διενέργεια ψηφοφορίας, καθότι οι υποψήφιοι αριθμούσαν όσες και οι εκλόγιμες θέσεις.
 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από τον πρόεδρο και τέσσερα μέλη καταρτίστηκε σε σώμα ως εξής: Αντώνης Φούρναρης – Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ταλιώτης – Γραμματέας, Φάνος Μαυρικίου – Ταμίας, Χριστίνα-Ιωάννα Τζαλαβρετα – Έφορος και Ιωάννα-Μαρία Εμμανουηλίδου -Μέλος.
 
Τεχνικός Σύμβουλος ο Ηρακλής Εμμανουηλίδης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top