Η έντονη βροχόπτωση έφερε πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η έντονη βροχόπτωση έφερε πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική

Οι έντονες βροχοπτώσεις στη Λευκωσία, στη Λάρνακα και στην περιοχή Πρωταρά έφεραν και προβλήματα με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία να δεχθεί αρκετές κλήσεις για βοήθεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, οι Πυροσβεστικοί Σταθμού Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε δέκα κλήσεις, οι Σταθμοί Λάρνακας σε πέντε και μία ο Σταθμός Αμμοχώστου.

Στη Λευκωσία οι ανταποκρίσεις σε περιοχές της Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Γερίου, αφορούσαν άνοιγμα οχετών φρεατίων όμβριων υδάτων, περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροών), άντληση νερού από υπόγειο χώρο πολυκατοικίας, πτώση/μετακίνηση δέντρου. Εργάστηκαν, όπως σημειώεται, δύο συνεργεία από τους σταθμούς στην Ακρόπολη και το Καϊμακλί.
 
Στη Λάρνακα ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις στην πόλη της Λάρνακας, στη Φανερωμένη και στα Λειβάδια για άνοιγμα οχετών φρεατίων όμβριων υδάτων και δύο ρυμουλκήσεις ακινητοποιημένων οχημάτων. Εργάστηκαν τρία συνεργεία από τους σταθμούς Λάρνακας και Ορόκλινης. 
 
Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε σε μία κλήση για άντληση νερού από υπόγειο χώρο στάθμευσης διαμερισμάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE