Ερμήνευσε το «Άξιον Εστί» ο Σάκης – Πλήθος κόσμου στη συναυλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερμήνευσε το «Άξιον Εστί» ο Σάκης – Πλήθος κόσμου στη συναυλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποίηθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, η πολυσυζητημένη συναυλία για τα 90 χρόνια από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Σάκης Ρουβάς, ερμήνευσε το «Άξιον Εστί» του Οδυσσέα Ελύτη σε μελοποίηση του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ στην αφήγηση ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο Σάκης, μαζί με όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, βρέθηκαν από νωρίς στη Νέα Σμύρνη, για να κάνουν πρόβα. 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσει τη συναυλία, καθώς πάνω από 15.000 πολίτες βρέθηκαν, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Μικροί και μεγάλοι είχαν κατακλύσει την περιοχή και οι επευφημίες του κοινού, ήταν έντονες, για τον- εμφανώς αγχωμένο- Σάκη, ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. 

Δείτε απόσπασμα από την πρόβα του Σάκη Ρουβά και στη συνέχεια απόσπασμα από την ώρα της συναυλίας:

Δείτε απόσπασμα από τη συναυλία: 

Πηγή: entertv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE