Τρομακτική αλλά πανέμορφη! Δείτε τη μεγαλύτερη γυάλινη διάβαση πεζών στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Τρομακτική αλλά πανέμορφη! Δείτε τη μεγαλύτερη γυάλινη διάβαση πεζών στον κόσμο (ΦΩΤΟ)

Μετά την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών πριν από μόλις ένα χρόνο τον Μάρτιο 2014, η μεγαλύτερη γυάλινη διάβαση πεζών στον κόσμο έχει ανοίξει για το κοινό στο Chongqing, Κίνα, και βρίσκεται στα 2.350 πόδια πάνω από το έδαφος.

Η διάβαση των 5.600.000 δολαρίων που ονομάζεται Yuanduan («στο τέλος από τα σύννεφα»), έχει σχεδιαστεί για να αντέχει μουσώνες έντασης 14 και σεισμούς 8,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

 Μέχρι 200 άτομα μπορούν να χωρέσουν κάθε φορά αλλά το έχουν περιορίσει στα 30 άτομα κάθε φορά, με το ποσό της "βόλτας" να κοστίζει μόλις 60 γιουάν ($ 9,68) και έχει διάρκεια 30 λεπτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE