ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Συνωστισμός πολιτών στη Γεροσκήπου για τη διενέργεια PCR test

Συνωστισμός πολιτών στη Γεροσκήπου για τη διενέργεια PCR test

Εργαζόμενοι που μετακινούνται για επαγγελματικούς λόγους από και προς την Επαρχία Πάφου υποβάλλονται και τη Δευτέρα σε δειγματοληπτική εξέταση για κορωνοϊό (PCR test) στη Γεροσκήπου, σχηματίζοντας μεγάλες ουρές, ενώ στο σημείο προκλήθηκε συνωστισμός. Επί τόπου μετέβη η Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να τηρηθούν οι αποστάσεις και η χρήση της μάσκας. 

Πολίτες εξέφρασαν την αγανάκτηση τους στο ΚΥΠΕ για την καθυστέρηση. Το πρόγραμμα ελέγχου εργαζομένων που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού, συνεχίζεται και σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από εργαζόμενους που εμπίπτουν στις κατηγορίες των εξαιρέσεων για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, οι δειγματοληψίες θα συνεχιστούν και αύριο, Τρίτη, σε καθορισμένα σημεία δειγματοληψίας ώστε να μην μείνει κανένας εργαζόμενος χωρίς τεστ.

Στην Πάφο, το τεστ διενεργεί το Bioanalysis Clinical Lab, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 115, στη Γεροσκήπου.

Χτες, 750 εργαζόμενοι που μετακινούνται για επαγγελματικούς λόγους από και προς την Επαρχία Πάφου υποβλήθηκαν σε δειγματοληπτική εξέταση για κορωνοϊό (PCR test) στην επαρχία Πάφου, ενώ τη Δευτέρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός των πολιτών αναμένεται να είναι αυξημένος.

Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται μόνο στους εργαζόμενους που περιλαμβάνονται στις κατηγορίες εξαιρέσεων στο σχετικό Διάταγμα, διενεργείται με τη μέθοδο PCR και είναι ανεξάρτητο από το πρόγραμμα ελέγχου με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου που άρχισε σήμερα σε Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς και αφορά στον γενικό πληθυσμό.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top