ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Εθνική τα πάει καλά, στην ΑΕΛ… ακόμα περιμένουν

Στην Εθνική τα πάει καλά, στην ΑΕΛ… ακόμα περιμένουν

Ο 32χρονος Αρμένιος διεθνής μεσοεπιθετικός, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, δεν είναι τυχαίος παίκτης και στην ΑΕΛ πόνταραν πολλά πάνω του όταν αποφάσιζαν το καλοκαίρι του 2019 να τον φέρουν στην ομάδα.

Όμως, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του, δεν του επέτρεψαν να προσφέρει αυτά που μπορεί και από ένα σημείο και μετά, έγινε αντικείμενο… τρολαρίσματος στην περσινή σεζόν από πολλούς οπαδούς της ΑΕΛ, οι οποίοι “πιάστηκαν” και από τις πολλές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον χαρακτήρισαν ουκ ολίγες φορές “τουρίστα”.

Φέτος όμως, ο Γκαζαριάν δείχνει έτοιμος για ένα προσωπικό “ριστάρτ” και στην ΑΕΛ ευελπιστούν ότι θα αρχίσει σιγά-σιγά να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, μακριά από τραυματισμούς, δικαιώνοντας έστω και με… καθυστέρηση τον Κέρκεζ που επέμενε για την απόκτηση του. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του μέχρι του 2023, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν στην αξία του οι άνθρωποι της ΑΕΛ και περιμένουν από αυτόν να αρχίσει να κάνει… “απόσβεση”, αφού είναι και από τους υψηλόμισθους στην ομάδα.

Με την Εθνική Αρμενίας πάντως, τα πάει αρκετά καλά και σκόραρε μάλιστα και ένα γκολ στο χθεσινό (15/11) νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γεωργία για το Nations League.

Στην ΑΕΛ φέτος δεν έχει αγωνιστεί πολύ, αφού μετράει μόλις τρεις συμμετοχές (η μία ως βασικός και 105 λεπτά συνολικό χρόνο) και ένα γκολ στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, αλλά αν συνεχίσει να ανεβάζει ταχύτητα, θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια και από αυτόν εξαρτάται αν θα τις εκμεταλλευτεί ή αν θα συνεχίσει να κινείται σε “ρηχά νερά”, ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του στη Λεμεσιανή ομάδα, αφού ναι μεν μπορεί να επέκτεινε το συμβόλαιο του, αλλά… έχει και η υπομονή τα όρια της.

The post Στην Εθνική τα πάει καλά, στην ΑΕΛ… ακόμα περιμένουν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top