Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου πριν τον εκτός έδρας αγώνα με το Μαυροβούνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου πριν τον εκτός έδρας αγώνα με το Μαυροβούνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με προπόνηση στο γήπεδο Gradski η Εθνική Ανδρών Κύπρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με την Εθνική Μαυροβουνίου για το Nations League. 

Φωτογραφίες από την προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο Μαυροβούνιο.


Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε: 

Όλα όσα είπαν στη συνέντευξη τύπου Βάλεμ και Δημητρίου για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου πριν τον εκτός έδρας αγώνα με το Μαυροβούνιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.