Χαιρετίζει τη μεταστέγαση Υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Μεταφορών το ΕΒΕ Λευκωσίας

Χαιρετίζει τη μεταστέγαση Υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Μεταφορών το ΕΒΕ Λευκωσίας

Με ικανοποίηση χαιρετίζει τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Νουρή για μεταφορά και στέγαση των Υπουργείων Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης καθώς και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και άλλων Υπηρεσιών στον χώρο της Αρχιγραμματείας, το ΕΒΕ Λευκωσίας.

Η μετακίνηση των Υπουργείων στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι σημαντική, καθώς «η παλαιότερη μεταφορά πολλών κρατικών υπηρεσιών εκτός του κέντρου, παραβίαζε τις πρόνοιες του Τοπικού Σχεδίου της Λευκωσίας. Το γεγονός αυτό επιδρούσε για πολλά χρόνια αρνητικά στην εικόνα της Λευκωσίας ως διοικητικού κέντρου της Κύπρου και συνεπώς η εξέλιξη της μεταφοράς των Υπουργείων βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το ΕΒΕ Λευκωσίας εκφράζει τέλος και την ικανοποίησή του «και για τις υπόλοιπες ενέργειες που δρομολογούνται, όπως τα σχέδια για αναβίωση του κέντρου, η περιμετρική επέκταση του γραμμικού πάρκου, η μεταφορά πανεπιστημιακών σχολών και η ανοικοδόμηση εγκαταλελειμμένων οικοδομών».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE