ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντη εδώ και τρεις μέρες 46χρονη- Μήπως την έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άφαντη εδώ και τρεις μέρες 46χρονη- Μήπως την έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από τις 14/11/2020 από την οικία όπου εργάζεται στην επαρχία Λευκωσίας, η JANETH BANAL, 46 ετών από τις Φιλιππίνες. 

Η 46χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,55μ περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE