Πορεία Χριστοδούλας και για τον Εθνικό...

Πορεία Χριστοδούλας και για τον Εθνικό...

Συμμετοχή στην Πορεία Χριστοδούλας και από τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση αναφέρει…

«Σήμερα η ομάδα μας πραγματοποιήσε τη δική της Πορεία Χριστοδούλας για το 2015, η οποία φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια. Με αφετηρία την Ορμήδεια στην συνέχεια την Ξυλοτύμπου και καταλήγοντας στο Δασάκι Άχνας. Με τα έσοδα της Πορείας Χριστοδούλας, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος προσφέρει δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας μέσω πολλαπλών προγραμμάτων. Με αυτή μας την πράξη θέλησαμε να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι δείχνοντας έτσι έμπρακτα την συμπάθεια και την εκτίμηση μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια των συμπολιτών μας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πήρα μέρος στην πορεία. Επίσης θερμές ευχαριστίες στην αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.