Έκανε την ανάγκη του το άλογο μέσα στη μέση των Φοινικούδων και τα άφησε εκεί ο καροτσέρης

Έκανε την ανάγκη του το άλογο μέσα στη μέση των Φοινικούδων και τα άφησε εκεί ο καροτσέρης

Το άλογο έκανε τη φυσική του ανάγκη και σαφώς δεν μπορεί να ελέγξει το ίδιο, που και πότε θα την κάνει, ενώ την ευθύνη για την καθαριότητα έχει ο ιδιοκτήτης του.

Στην προκειμένη περίπτωση το άλογο καροτσέρη, αφόδευσε στη μέση των Φοινικούδων, μπροστά από εστιατόρια, αλλά ο οδηγός του αλόγου προχώρησε κανονικά, χωρίς να κάνει στάση για να καθαρίσει τις ακαθαρσίες.

Δεν ήταν όμως μόνο το θέαμα και η άσχημη οσμή από την κοπριά, η συνέπεια της ασυνειδησίας του καροτσέρη.

Ένα αδέσποτο σκυλί, προφανώς πεινασμένο, αποφάσισε να δειπνίσει από την κοπριά του αλόγου.

Σαν στήλη, διαφωνούμε απόλυτα με την χρήση αλόγων για βόλτες με καροτσια στη Λάρνακα και τη Λεμεσό, αφού θεωρούμε τουλάχιστον ως κακοποίηση κάποιοι να εξαναγκάζουν άλογα  να τραβάνε ολόκληρες άμαξες με επιβάτες για ψυχαγωγία.

Ναι τα άλογα χρησιμοποιούνταν παλαιότερα ως μεταφορικά μέσα σε άμαξες, όταν δεν υπήρχε η τεχνολογία και η τεχνογνωσία για ανάπτυξη άλλων μέσων μεταφοράς.

Σήμερα όμως δεν είναι απαραίτητη η χρήση και το φόρτωμα αλόγων για σκοπούς ψυχαγωγίας και μόνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE