ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγρια καταδίωξη στη Λάρνακα- Έκλεψε αυτοκίνητο και τον κυνήγησαν περιπολικά

Άγρια καταδίωξη στη Λάρνακα- Έκλεψε αυτοκίνητο και τον κυνήγησαν περιπολικά

Σε συναγερμό το ΤΑΕ Λάρνακας μετά τον εντοπισμό οχήματος πολυτελείας μάρκας Audi (Q4), το οποίο εκλάπη πριν από περίπου ένα μήνα.

Η αστυνομία συνέλεξε πληροφορίες και κατάφερε να εντοπίσει το όχημα και να προχωρήσει στην καταδίωξή του με μεγάλο αριθμό περιπολικών. Ο οδηγός του κλεμένου αυτοκινήτου δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες , κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και ο δράστης διέφυγε πεζός.

 Ακόμη δύο κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων χθες το βράδυ

Μετά από έρευνες και ολονύχτιες μέλετες αναφορικά με την κλοπή δύο αυτοκινήτων (BMW και Porsche), χθες στις 2 τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη τους, το ΤΑΕ Λάρνακας εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης συγκεκριμένου ανθρώπου που γνωρίζουν οι αρχές.

Όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη, μετά τις μελετημένες κινήσεις του ΤΑΕ Λάρνακας ενώ μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί το ένα από τα δύο πολυτελή οχήματα (Porsche)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top