Με δύο γκολ από την άσπρη βούλα Καρμιώτισσα και Εθνικός έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Τα γκολ οι Ρομό (19′) και Κουντόμπιακ (70′).
Στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση στο ματς η Καρμιώτισσα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κ. Ηλία στον Ρέινολντς και ο Ρομό το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.
Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στη συνέχεια, χωρίς όμως να επιβάλει πλήρως τον ρυθμό του, όμως στο 70ο λεπτό απάντησε με το ίδιο νόμισμα. Ο Χαραλάμπους κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ευσταθίου και ο Κουντόμπιακ από τα 11 βήματα ισοφάρισε σε 1-1!
Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.