Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν περίμενα να  έχω ένα τόσο καλό τραγούδι»

Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν περίμενα να  έχω ένα τόσο καλό τραγούδι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όμορφη μέρα κάθε μέρα», βρέθηκε μέσω Skype, η Έλενα Τσαγκρινού, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

«Είμαι τρισευτυχισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεχόμουν την πρόταση. Δεν έχω ακόμα ξεκινήσει πρόβες και ανυπομονώ. Θέλουμε να πάει πολύ καλά, νιώθω ασφάλεια που ξέρω ότι το ΡΙΚ είναι μαζί μου. Ελπίζω όλο αυτό να γίνει live. Θέλω να ανοίξουν τα σύνορα και να συναντηθούμε όλοι μαζί», δήλωσε.

«Το τραγούδι είναι απίστευτο, δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα, δεν περίμενα να  έχω ένα τόσο καλό τραγούδι. Δεν είναι μπαλάντα το τραγούδι μας. Πάμε για κάτι πολύ δυνατό που πιστεύω θα σας αρέσει πολύ», συμπλήρωσε.

«Ανά καιρούς είχε ακουστεί το όνομα μου για την Eurovision και δεν είχε προκύψει

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Δείτε ποιοι θα είναι οι 56 εκπρόσωποί μας στη νέα Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE