Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν περίμενα να  έχω ένα τόσο καλό τραγούδι»

Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν περίμενα να  έχω ένα τόσο καλό τραγούδι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όμορφη μέρα κάθε μέρα», βρέθηκε μέσω Skype, η Έλενα Τσαγκρινού, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

«Είμαι τρισευτυχισμένη. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεχόμουν την πρόταση. Δεν έχω ακόμα ξεκινήσει πρόβες και ανυπομονώ. Θέλουμε να πάει πολύ καλά, νιώθω ασφάλεια που ξέρω ότι το ΡΙΚ είναι μαζί μου. Ελπίζω όλο αυτό να γίνει live. Θέλω να ανοίξουν τα σύνορα και να συναντηθούμε όλοι μαζί», δήλωσε.

«Το τραγούδι είναι απίστευτο, δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα, δεν περίμενα να  έχω ένα τόσο καλό τραγούδι. Δεν είναι μπαλάντα το τραγούδι μας. Πάμε για κάτι πολύ δυνατό που πιστεύω θα σας αρέσει πολύ», συμπλήρωσε.

«Ανά καιρούς είχε ακουστεί το όνομα μου για την Eurovision και δεν είχε προκύψει

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE