Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία: 37 νεκροί μετά από φρικτό δυστύχημα

Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία: 37 νεκροί μετά από φρικτό δυστύχημα

Τουλάχιστον 37 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 15 τραυματίστηκαν την Τετάρτη 25/11, στη σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ενός λεωφορείου και ενός φορτηγού στη νοτιοανατολική Βραζιλία.

Το λεωφορείο, το οποίο μετέφερε εργαζόμενους ενός υφαντουργείου, συγκρούστηκε με το φορτηγό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, γύρω στις 7 το πρωί, κοντά στην πόλη Ταγκουάι, στην Πολιτεία του Σάο Πάολο.

Η επιχείρηση διάσωσης συνεχιζόταν επί πολλές ώρες. «Ξέρουμε ότι υπάρχουν νεκροί στα συντρίμμια των οχημάτων, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσοι», είπε ένας εκπρόσωπος της στρατιωτικής αστυνομίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 53 άνθρωποι. Ο οδηγός του φορτηγού δεν έπαθε το παραμικρό.

«Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, το πρωί, υπήρχαν πτώματα παντού, δεν ήταν δυνατόν να ξέρουμε ποιος ήταν στο λεωφορείο και ποιος στο φορτηγό», είπε ο εκπρόσωπος.

Με βάση τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός του λεωφορείου πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE