Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία: 37 νεκροί μετά από φρικτό δυστύχημα

Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία: 37 νεκροί μετά από φρικτό δυστύχημα

Τουλάχιστον 37 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 15 τραυματίστηκαν την Τετάρτη 25/11, στη σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ενός λεωφορείου και ενός φορτηγού στη νοτιοανατολική Βραζιλία.

Το λεωφορείο, το οποίο μετέφερε εργαζόμενους ενός υφαντουργείου, συγκρούστηκε με το φορτηγό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, γύρω στις 7 το πρωί, κοντά στην πόλη Ταγκουάι, στην Πολιτεία του Σάο Πάολο.

Η επιχείρηση διάσωσης συνεχιζόταν επί πολλές ώρες. «Ξέρουμε ότι υπάρχουν νεκροί στα συντρίμμια των οχημάτων, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσοι», είπε ένας εκπρόσωπος της στρατιωτικής αστυνομίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 53 άνθρωποι. Ο οδηγός του φορτηγού δεν έπαθε το παραμικρό.

«Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, το πρωί, υπήρχαν πτώματα παντού, δεν ήταν δυνατόν να ξέρουμε ποιος ήταν στο λεωφορείο και ποιος στο φορτηγό», είπε ο εκπρόσωπος.

Με βάση τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός του λεωφορείου πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE