Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στο τραπέζι έχουν πέσει τρία σενάρια από τους επιστήμονες – ακόμα και αυτό του γενικού lockdown – το οποίο θα έχει καταστροφικές συνέπειες και η Κυβέρνηση φαίνεται να έχει αποκλείσει.
Στο ρεπορτάζ της συναδέλφου Μαίρης Αυξεντίου παρουσιάζονται τα τρία σενάρια τα οποία θα «κλειδώσουν» τις επόμενες μέρες. «Έχει μπει το περίγραμμα των μέτρων» δήλωσε εξάλλου ο Υπ. Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.
1ο ΣΕΝΑΡΙΟ: Γενικό lockdown – Φαίνεται να έχει αποκλειστεί
2ο ΣΕΝΑΡΙΟ: Άρση αποκλεισμών – Και αυτό έχει αποκλειστεί
3ο ΣΕΝΑΡΙΟ: Οριζόντια μέτρα σε όλη την Κύπρο πλην της Λεμεσού όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα ενώ εκτιμάται ότι ο γεωγραφικός «αποκλεισμός» Λεμεσού και Πάφου θα καταργηθεί ενώ από το lockdown βγαίνει και η Πάφος.
Στη Λεμεσό φαίνεται να προκρίνεται η παράταση των μέτρων για άλλη μια βδομάδα τουλάχιστον ενώ το «κέρφιου» από τις 20:00 μοιάζει δύσκολο να τροποποιηθεί τουλάχιστον για την ώρα.
Δείτε το βίντεο με όλες τις πληροφορίες όπως μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: