ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν γυμναστήρια Παγκύπρια – Αυστηρά τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Υγείας

Αυστηρά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Για τη διαφύλαξη του συστήματος Υγείας αποφασίστηκε, όπως τα γυμναστήρια σε όλη την Κύπρο παραμείνουν κλειστά μέχρι 14 Δεκεμβρίου και έπειτα θα γίνει επαναξιολόγηση. 

Στην εξαγγελία των νέων μέτρων ο κ. Ιωάννου τόνισε ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι επιβαρυμένη και υπάρχει μια μικρή αύξηση κρουσμάτων Παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE