ΚΥΠΡΟΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ: Σε αυτά τα σημεία την Τρίτη 1/12 οι δειγματοληψίες με rapid tests

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ: Σε αυτά τα σημεία την Τρίτη 1/12 οι δειγματοληψίες με rapid tests

Σημεία για τις μονάδες δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο με rapid tests για την Τρίτη 1/12 ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Υγείας για διενέργεια ελέγχων τόσο στον γενικό πληθυσμό, αλλά και στοχευμένα σε συγκεκριμένους χώρους και Υπηρεσίες, βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο έλεγχος με rapid tests αντιγόνου σε οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης και άλλες κλειστές δομές στις Επαρχίες Λεμεσού, Πάφου και Λάρνακας, ενώ διενεργούνται δειγματοληψίες από κινητές μονάδες στην Αστυνομία και σε άλλες Υπηρεσίες/Τμήματα του δημόσιου τομέα. Πέραν των πιο πάνω, έλεγχος γίνεται και στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ και σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια.

Οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού θα βρίσκονται αύριο, 1 Δεκεμβρίου 2020, στα ακόλουθα σημεία:

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE