ΚΥΠΡΟΣ: Δέχθηκε επίθεση από τον συγκάτοικό του - Του έκλεψε το κινητό και τον έστειλε στο νοσοκομείο

ΚΥΠΡΟΣ: Δέχθηκε επίθεση από τον συγκάτοικό του - Του έκλεψε το κινητό και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Γεροσκήπου. 

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τραυματισμένο ένα 19χρονο. Ο 19χρονος ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας, ότι ενώ βρισκόταν στην οικία όπου διαμένει, δέχθηκε επίθεση από άλλο πρόσωπο - ηλικίας 20 ετών - το οποίο φέρεται να είναι ο συγκάτοικός του.

Ο 20χρονος έκλεψε το κινητό τηλέφωνο του συγκατοίκου του. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάφορα κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.                       

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.